Om os

Hos snittappe.dk har vi et stort udvalg med mere end 12.000+ produkter online. Vi sælger primært Professionel kvalitets- værktøj til gevindskæring og gevindreperation. Vi leverer i hele Danmark, og også uden for de danske grænser. Levering sker direkte fra producenten VÖLKEL. VÖLKEL er en global og leverer eksporterer gevindværktøj til ~70 forskellige, med over 100 års erfaring i udvikling og produktion af gevindskæringsværktøjer.

99% af vores sortiment er altid på fjernlager i Tyskland, Derfor bliver størstedelen af produkterne leveres direkte til dig, indenfor få dage. VÖLKEL har et begrænset parti af produkterne tilgængelig i England, disse produkterne må der forventes lidt ekstra leveringstid på > det vil fremgå på produktet, såfremt der er længere leveringstider. 
Normalt kan leveringen ske inden for 1-3 arbejdsdage, afhængig af bestillingstidspunktet, resten afhænger af DPD og PostNord.


Priser, kvalitet, service og specialisering

Grundlæggende er der 4 faktorer der har skabt success for både VÖLKEL og os. Vi ved med sikkerhed at vores priser på gevindskæring og værktøj er nogen af bedste på markedet, Du kan selv prøve at sammenligne. Vi garanter også for kvaliten af værktøjet; professionel,  stabil og god kvalitet til industrien. Med et udvalg på på 12.000+ varenummer, og 99% to-go vare fra fjernlager, mener vi er et symobil på service og levering til fastpris på 49,- direkte til din dør!. En virksomhed der har specialiseret sig i gevindskæring og reperation, VÖLKEL ved hvad de laver og hvad de gør bedst.


Kontakt os her

H.E Bluhmesvej 1
6700 Esbjerg 

Tlf:        +45 75 15 49 99                                                                                                              
Mobil:    +45 60 12 15 07
Mail:        [email protected]