Om os

Hos Snittappe.dk har vi et stort udvalg med mere end 12.000+ produkter online. Vi sælger primært professionelt kvalitetsværktøj til gevindskæring og gevindreparation. Vi leverer i hele Danmark, og også uden for de danske grænser. Levering sker direkte fra producenten VÖLKEL. VÖLKEL er et globalt firma, og leverer og eksporterer gevindværktøj til ~70 forskellige virksomheder i verden. De har over 100 års erfaring i udvikling og produktion af gevindskæringsværktøjer.

99% af vores sortiment er altid på fjernlager i Tyskland. Derfor bliver størstedelen af produkterne leveret direkte til dig inden for få dage. VÖLKEL har et begrænset parti af produkterne tilgængelige i England. Disse produkter må der forventes lidt ekstra leveringstid på. Det vil fremgå på produktet, såfremt der er længere leveringstider.
Normalt kan leveringen ske inden for 1-3 arbejdsdage, afhængigt af bestillingstidspunktet – resten afhænger af DPD og PostNord. Du kan læse mere om dette under fragt


Priser, kvalitet, service og specialisering

Grundlæggende er der 4 faktorer, der har skabt succes for både VÖLKEL og os. Som en virksomhed, der har specialiseret sig i gevindskæring og reparation, ved VÖLKEL hvad de laver, og hvad de gør bedst. Vi ved med sikkerhed, at vores priser på gevindskæring og værktøj er nogle af de bedste på markedet. Du kan selv prøve at sammenligne. Vi garanterer også for kvaliteten af værktøjet; Professionelt, stabilt og god kvalitet til industrien. Med et udvalg på 12.000+ varenumre, og 99% to-go varer fra fjernlager, mener vi, at vi er et symbol på god service.


Kontakt os her

H.E Bluhmesvej 1
6700 Esbjerg 

Tlf:        +45 75 15 49 99                                                                                                              
Mobil:    +45 60 12 15 07
Mail:        [email protected]

Mød os også på disse webshops

altikemi.dk
Altirustfri.dk
bolte.dk
nitter.dk
skruer.dk
snittappe.dk