Generelle oplysninger
KONGERSLEV FASTENERS ApS
CVR: 33144458

Snittappe.dk
Vesterhavsgade 139
6700 Esbjerg
[email protected]
+45 7515 4999


 

Betaling

Alle vores priser er i danske kroner og inklusiv 25% moms.
Priser på denne hjemmeside gælder levering i hele Danmark.

Ved betaling med betalingskort sendes alle data i forbindelse med købet krypteret. Det er kun Euroline/SEB Bank og NETS/PBS, der har adgang til disse data, da de står for betalingsformidlingen i hele norden. Snittappe.dkkan ikke se dine kortoplysninger.

Følgende kort kan anvendes:

Dankort
MasterCard
Maestro
Visa
Visa Electron
Diners Club American Express
Der bliver ikke opkrævet betalingsgebyr ved betaling med kort.

 • image description
 • image description
 • image description
 • image description
 • image description •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 • Faktura
 • Mobilepay

Bankoverførsel

Ved bankoverførsel bruges konto: Kontonr. 1686-3222383365 Middelfart Sparekasse. Ordrenummer skal påføres for hurtigere ekspedition. Varerne vil blive afsendt så snart betalingen er modtaget. Alle nødvendige oplysninger vil fremgå i ordrebekræftelsen, som du modtager efter handlen på Snittappe.dk er afsluttet.

Mobile Pay

Du kan vælge Mobile Pay som en betaling, pengene bliver trukket på samme måde som når der betales med dankort.

Priser

Alle priser er i DKK inkl. moms (25%), hvor intet andet nævnes. Kvantumsrabat er muligt ved køb i hele kartoner, men kun på varer, hvor der oplyses et kartonindhold. Står der kun 1 stk, tilbydes varen kun i anbrud. Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer.

Betalingstidspunkt

Beløbet for varen vil først blive trukket efter varen er blevet afsendt.

Sikkerhed ved betaling:

Når der handles på Snittappe.dk, er du altid sikret mod misbrug af kortoplysninger. Der bliver benyttet SSL-kryptering på vores betalingsside, hvilket gør, at dine kortoplysninger sendes krypteret igennem en sikker forbindelse. SSL-kryptering er den mest sikre løsning i forhold til kryptering af data, og anvendes af alle større betalingsinstitutioner. Ved betaling på Snittappe.dk vil der dukke en hængelås op nederst på statusbjælken i din browser. ”http” ændres til ”https”, hvor s’et står for Secure. Disse 2 ændringer vil kun forekomme på betalingssiden, hvor kortoplysningerne indtastes. Overstående er lovkrav, så se altid efter disse indikatorer, når du handler på nettet. Læs mere om SSL-kryptering. Snittappe.dk benytter sig af betalingsløsningen Epay, der er PCI-certificeret af VISA/MasterCard. Det indebærer, at der skal overholdes mere end 200 sikkerhedspunkter. Epay er nøjagtig som en kortterminal – en virtuel kortterminal – men på en webside. FortConsult certificerer firmaer som sælger betalingsløsninger. De scanner regelmæssigt Epay’s system for sikkerhedsbrister. En gang om året bliver der brugt meget tid og mange ressourcer på at forsøge at hacke Epay’s system. Epay og FortConsults samarbejde garanterer således, at sikkerheden altid er på sit højeste. Med Epay kan du altid handle trygt og sikkert på nettet. Læs mere om sikkerheden med Epay. Læs mere om PCI-certificering.

 


 

Fragt & Levering

Leveringstiden er normalt 2-4 arbejdsdage for standard varer. Under hvert produkt er den enkelte vares leveringstid noteret. Hvis den pågældende var ikke skulle være på lager, vil du modtage en mail med oplysningrne herom og evt. ny forventet leveringstid på de eller det pågældende produkt(er). Ved hastesager er der mulighed for at kontakte vores kundeservice på: [email protected].eller ved afslutning af ordren, vælge Express Levering, du kan læse mere om dette under fragt Levering sker med DPD, PostNord eller UPS, som leverer til både erhverv og private adresser. Hvis der ikke er mulighed for at aflevere pakken til modtager, vil der blive givet besked herom, som indeholder oplysninger hvor pakken kan afhentes. Det er også muligt at få leveret varen til modtagers arbejdsplads. Noter venligst hvor pakken skal afleveres. Ved ekstra udkørsler er det modtager som står for den eventuelle ekstra betaling.


 

Fortrydelsesret

Ved fortrydelse af købet yder snittappe.dk 14 dages returret fra modtagelsen af varen. Derudover skal varen(e) sendes retur senest 14 dage efter fortrydelsesanemdelsen. Fristen regnes som udgangspunkt fra den dag, du har modtaget bestillingen.

Hvordan kan du fortryde?

Inden udløbet af fortrydelsesfristen skal du underrette snittappe.dk om, at du har fortrudt købet med en utvetydig meddelse. Dette gøres gennem en e-mail som skal sendes til [email protected]. Vedhæft en kopi af fakturaren eller skriv ordrenummeret med i mailen. Efter bekræftelse skal returneres i samme stand og mængde. Dette gælder både varen, emballagen, manualer o.l. der måtte medfølge. Hvis dette ikke er opfyldt bortfalder returretten


 

Reklamation & Garanti

Reklamation & garanti: Snittappe.dk følger købsloven vedr, garanti og reklamationsret. Privatkøb: I henhold til købeloven ydes du som forbruger 24 måneders reklamationsret på alle varer. For varer med begrænset levetid er din reklamationsret dog begrænset til den holdbarhedsperiode, der er sædvanlig for den pågældende vare. Reklamationsretten dækker ikke, når fejl, skader eller slitage opstår på grund af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller almindeligt slid. Ved reklamation, fejl og mangler eller ved udeblevne leverancer, kontakt venligst [email protected].

Erhvervskøb (Buisness-to-Buisness)

For erhvervskunder ydes alene 12 måneders reklamationsret. Eventuelle fejl og mangler skal anmeldes til snittappe.dk, så snart de er konstateret. Erhvervskunder opnår ikke ny reklamationsret ved reklamation og ombytning [email protected].

Mød os også på disse webshops

altikemi.dk
Altirustfri.dk
bolte.dk
nitter.dk
skruer.dk
snittappe.dk