Direkte levering, der virker!

Alle vores 12.000+ produkter bliver leveret direkte fra producenten. Hvorfor, tænker du? Det er meget simpelt. Vi vil gerne hjælpe vores kunder med at spare penge, uden at gå på kompromis med kvalitet og service. Vi har en unik aftale med vores leverandør, der muliggør, at vi kan levere produkterne direkte til forbrugeren, også selvom der eksempelvis kun købes en enkel bundtap.
Leveringen sker altid med DPD og PostNord. Fra Tyskland til Danmark er det DPD, der bringer varen frem, og fra Danmark er det PostNord, der overtager forsendelsen.
Du kan bruge Track og Trace nummeret på både DPD og PostNord, når pakken skal trackes.
På denne måde sparer vi et led, altså det fysiske lager, og denne besparelse vil vi gerne dele med dig. Derfor tilbyder vi nogle af Danmarks bedste priser på gevindværktøj, uden at spare på kvaliteten.

Fragtpriser

 Varekøb  Fragtpris Leveringstid
 0 - 499 kr  89,- 2-4 dage (Standard vare)
 500 - 999 kr  49,- 2-4 dage (Standard vare)
 1000 kr eller mere  Fragtfri levering (Standard) 2-4 dage (Standard vare)
Express fragt 24 timer (Uanset ordrestørrelse)  350,- 24 Timer (Bemærk ved bestilling inden 12.00)

Haster leveringen?

Det sker af og til, at vores kunder – især til offshore branchen – står og mangler et specielt gevindværktøj, som gerne skal bruges omgående. Er det tilfældet for dig, har vi mulighed for at bestille leveringen som ekspreslevering. Ønsker du at høre mere om dette, er du meget velkommen til at kontakte os på 75 15 49 99 eller [email protected].
OBS: Afhængigt af situationen, må der forventes en væsentligt anden pris på leveringen. Denne pris får vi altid oplyst inden en evt. ekspreslevering igangsættes.

PostNord DPD

Mød os også på disse webshops

altikemi.dk
Altirustfri.dk
bolte.dk
nitter.dk
skruer.dk
snittappe.dk